Redacció de socials: el senyor president

Avui un nen del cole que és amic meu però no gaire, perquè de vegades ens enfadem i no vol jugar amb mi, m'ha dit un secret que li ha explicat el seu papa. Jo no el puc dir, perquè és un secret, i els secrets no es poden dir, i per aixòs no puc dir que el senyor Montilla prepara canvis en el govern imi… ini… imin… inniments, o algo aixins.
 

[@more@]

A mi m'agrada molt que el senyor Montilla vulgui fer canvis inniments d'aquests al govern perquè igual es canvia a ell mateix per un altre.

A mi el senyor Montilla no em cau gaire bé, buenu gens, perquè quan va als llocs i ha d'escriure coses se les copia d'un paper que li ha preparat abans la seva senyu. A mi la meva senyoreta no em deixa mirar el diccionari quan fem dictats i si a classe de mates faig servir els dits per sumar em renya molt i no em deixa sortir al pati i jo passo molta vergonya perquè els altres nens se'n riuen de mi. Però la senyu del senyor Montilla no el renya ni re i el senyor Montilla no passa vergonya. A mi em sembla que el senyor Montilla és un pocavergonya, però no ho sé segur, perquè igual no ho fa espressament i ja és així de normal i li costa més que als altres nens aprendre les coses. A la meva classe també hi ha un nen que li costa més aprendre les coses, però em cau més bé que el senyor Montilla perquè quan parla l'entenc.

A més de copiar, ma sembla que el senyor Montilla tampoc sap llegir perquè ahir va passar una cosa molt i molt grossa que jo no entenc perquè sóc petit, però diuen que va fer vergonya aleina. Jo no sé què vol dir "aleina", però com que el senyor Montilla no té vergonya em sembla que vol dir que la vergonya la tenen els que l'escolten o algo aixins. Em sembla que el Joan Clos també fa vergonya d'aquesta, però a mi em fa riure quan surt a Polònia.

Hi ha una altra cosa que no entenc que és que el senyor Montilla té uns amiguets que saben llegir i escriure i parlar més bé que ell i que em sembla que es diuen d'esquerra publicana. I aquests amiguets no s'enfaden quan el senyor Montilla diu tonteries i jo no ho entenc, perquè una vegada jo em vaig inventar una mentida i dos nens que m'estaven amics no em van estar amics durant molt temps.

I jo quan sigui gran no votaré el senyor Montilla perquè li costa molt tot i fa vergonya aleina, ni els senyors d'esquerra publicana perquè són els seus més millors amics.

I ja està.

 
 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Redacció de socials: el senyor president

 1. vilapou diu:

  Quin nen més encantador…pobret, innocent.

 2. Vilapou, viam si el nen encantador tindrà raó i tot i hi haurà canvis “inniments” 😮

  un que passava, no t’ho pensis pas. Això no ho salva dingú! Crec que és moment de tornar a enarbonar la bandera del feliuisme. La Núria és l’única que ens pot salvar. Nem per fenya!!!!

 3. XeXu diu:

  Què vol dir que en Montilla no passa vergonya? Vaja, si jo fos ell, de vergonya no me’n faltaria, t’ho asseguro. Només cal mirar-se al mirall o sentir-se. Vergonyós és poc.

 4. marta diu:

  Boníssim el teu escrit. Em sembla que aquest nen ha tingut una bona senyoreta 🙂 Trobo molt fort que hagi passat el que expliques. Demà mateix reenviaré la trista notícia a tothom que conec. Visca la Núria Feliu! És la nostra esperança.

 5. carmela diu:

  vinga va, jo també em faig feliuista, però la nuri m’ha de prometre que deixarà d’assistir a botifarrades de convergència, o a mi se’m farà difícil seguir la doctrina del partit. no se, zinc, tu què hi dius?

 6. XeXu, el senyor Montilla no passa vergonya, en tot cas passa vergonça! 😉

  Gràcies per fer-ho córrer, Marta. És que és molt i molt gros, i no se n’ha fet massa ressó! 🙁

  Jo diria, carmela, jo diria… que a tu no t’agrada la botifarra! 😛

 7. maiagust, conopium: que hi hagi més mails i un “to be continued” no depèn de mi, però vist com està el pati no

 8. Boníssim el teu escrit. Em sembla que aquest nen ha tingut una bona senyoreta 🙂 Trobo molt fort que hagi passat el que expliques. Demà mateix reenviaré la trista notícia a tothom que conec. Visca la Núria Feliu! És la nostra esperança.

Els comentaris estan tancats.