Fectus a 2,25

Ningú no gosava dir-ho, però tots sospitàvem que José Montilla, quan surt de Palau, anava a fer hores extra com a reponedor del Mercadona. Ara ja en tenim proves.

[@more@]

Aquesta imatge ha estat presa aquest mateix matí al Mercadona de sota casa:
 
Superoferta: Fectus a 2,25 euros (la bossa de 300 grams).

 
Quan he alçat la vista i he llegit el cartell no m'ho podia creure. 300 grams de fectus (marca Hacendado) a 2,25 euros! Ai las! S'han tornat bojos! Que al Mercadona s'arruïnaran, si venen fectus per aquest preu!

Superada la primera impressió, per curiositat, m'he atansat a les caixes que hi havia sota al cartell (totes elles plenes de bosses de 300 grams de fectus marca Hacendado), hasta per saber què coi són els fectus. Sí, ho reconec, no sabia què eren els fectus, però no m'avergonyeixo de la meva ignorància, puix no és ignorant qui no sap, sinó qui no s'esmena en saber allò que no sap.

La visió del producte que omplia les caixes m'ha colpit. I he lligat caps. Fectus és un mot montillà. Fectus no són cabòries, ni àdhucs. Fectus no són sanaòries, ni malucutons, ni judies, ni garbansus. Fectus són…

Fectus són…

Va, deixo que l'ho adivineu vussatrus. Qui ho asserti guanyarà el prèmit de sempre, una subscripció gratuïta al diari Què! (re, re…), que podrà recollir cada matí a qualsevol paperera de l'àrea metropolitana.

La resposta (en forma gràfica) es publicarà properament en aquest mateix post.


Edició del diumenge 15 de juliol a quarts de deu del vespre:

En efectu, es tracta d'això:

 

La guanyadora és la Mafalda, que demà mateix ja pot passar per les papereres de l'estació de Sants a recollir el prèmit. Per tots els altres que no heu tingut tanta sort, moltíssimes gràcies per participar, sou unes persones increïbles i uns lectors meravellosos, no canvieu mai sisplau, us estimo i estic en deute amb vosaltres: us duré sempre en el meu cor i parlaré de vosaltres als meus néts, com a exemple d'esforç (i de fracàs).

 

Nogensmenysgairepocnimassa, us recordo que encara sou a temps de guanyar un prèmit de consolació. Només cal que respongeu la pregunta de la setmana:

Per què al Mercadona tenen els fectus a la secció de productes de neteja?

 Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

13 comentaris a l'entrada: Fectus a 2,25

 1. mafalda diu:

  Festucs!!!!!! popularment coneguts com a “pistatxus”.

 2. Bueno jo ja no jugo… total, a mi mai em dones cap premit!!! Buuuuuaaaa…

  No me’l donaràs ni si et faig la rosca i el dit que la capçalera nova és molt xula???

 3. fectus….són festucs com barrufa la mafalda?
  que bó!! (jua jua jua) barrufo que seria més correctes FEJTUS!!

 4. Roi diu:

  A casa en tenim un de Fectus, al menjador, al costat de la tele. És d’interior.

 5. Puji diu:

  Ostres! He fet tard, ja heu donat la resposta.

  Però la segona pregunta és molt fàcil. Es tracta d’agafar un a un els fectus i tirar-los a la closca del don limpiu (Sí, aquell que s’assembla al Duran). Al final en limpiu s’emprenya i l’ampolla explota, deixant-ho tot com els xorrus de l’oru (del que caguí el moru).

 6. Puji diu:

  Ai! i molt xulos els Laurel i Hardy ballarins!

 7. Vaja!!! jo també he arribat tard, pero no ho hauria encertat, m’acabo d’enterar que “pistachos” són “festucs”…
  La segona pregunta, ni idea… “a que huelen las nubes?”
  Laurel i Hardy!!! és la peli que ballen davant d’un grup de folk???

 8. XeXu diu:

  Per què és més difícil guanyar el premi de consolació que la meravellosa subscripció a Qué!?? Aquesta pregunta no té resposta, és com preguntar què hi ha més enllà de l’Univers… només diré que al Mercadona hi ha moltes coses sense explicació, però és clar, tant barat com és, és fàcil arribar a la conclusió que no paguen a gent per pensar on han d’anar els festucs…

 9. Dessmond diu:

  Realment s’ha de ser de lletres per poder encertar-la!. O dominar el montillès, amb una certa perícia. La Mafalda segur que té el nivell C en amunt. Asín qualquiera!

 10. oriol diu:

  amb frases com aquesta “…però no m’avergonyeixo de la meva ignorància, puix no és ignorant qui no sap, sinó qui no s’esmena en saber allò que no sap…” com voleu que arribi al final del post, porta dos dies reflexionant-hi…quin pedassu d’award 🙂

 11. vilapou diu:

  Zinc, ja sé on treballava l’encarregada del Mercadona abans. Passi per “casa meu” si li plau.

 12. AlImbUrg diu:

  Home, està molt clar, de tots és sabut que quan menges fectus, si no vigiles una mica, es lia un merder de clofolles al terra d’agarratequeaquítespero, per tant un cop adquirits els fectus, el següent que necessites són una escombra i un recollidor, com a mínim!!O això és el què devia pensar qui els va situar allà.

 13. Innova di desain dengan eksterior aerodinamis dan dilengkapi berbagai fitur untuk melengkapi kenyamanan.

Els comentaris estan tancats.