Bon Nadal!

Segons la wikipedia, demà serà el tres-cents cinquanta-novè dia de l'any del calendari gregorià i el tres-cents seixantè any de traspàs de la història. Quedaran 6 dies per finalitzar l'any i en farà setanta-cinc de l'incendi, a Barcelona, dels Magatatzems El Siglo.

[@more@]

Segons els Bee Gees, demà every one gonna know me better, and every one gonna drink my wine, and every one gonna read my letter, and my story of love…

Segons el Meteocat, demà l'estat del cel serà serè o poc ennuvolat en general, tot i que amb l'arribada de núvols alts pel nord-oest del país al final del dia. No s'esperen precipitacions. Les temperatures mínimes es mantindran sens canvis importants a l'interior, i seran lleugerament més baixes al litoral. Les màximes seran semblants o una mica més altes en general. La visibilitat serà entre bona i regular en general. De tota manera, durant la primera meitat del dia i al final de la jornada, hi haurà bancs de boira o boirina a punts del l'interior del país. El vent serà fluix i de direcció variable, tot i que fins a mig matí s'imposarà el component nord entre fluix i moderat al Litoral.

Segons el Diccionari de la Llengua Catalana de l'IEC, demà és adv. [LC] El dia que segueix immediatament aquell en què som. Arribarà demà. Demà al matí. Demà al vespre. De demà en quinze. Demà serà dissabte. No ens veurem fins demà.

Segons l'horòscop pel signe de balança del Diario de Córdoba, demà és un deseo de todos que todos sean felices. Tú debes desearlo sinceramente y así contribuirás a que se cumpla.

Però segons un servidor, demà és alguna cosa més que tot aixòs: que tingueu tots un molt bon Nadal!Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Bon Nadal!

 1. Jordi diu:

  Molt bones festes per tu i per la Senyora Piritione.

 2. Dessmond diu:

  Mestre Zinc,
  Molt Bon Nadal i Molt Bon Any 2008! Com diuen aquí, a Palma, Molt d’Anys!

 3. XeXu diu:

  I tant que és més! No t’oblidis l’empatx que agafarem, ni com ens ratllaran els membres de la nostra família, ni de les discusions que no porten enlloc amb gent que no veus en tot l’any… Nadal en estat pur. Bones festes Zinc, que les passis el millor que puguis.

 4. Zinc
  bones festes igualment…. Tenim deures per Nadal per al proper examen? És que sóc aplicat de mena i no voldria anar peix.

 5. Assumpta diu:

  Bon Nadal Zinc Piritione, visitants, lectors i famílies respectives… 🙂

  He arribat a aquest bloc per pura casualitat i he començat llegint les aproximacions trigonomètriques i macroeconòmiques a Catalunya i he rigut tant que crec que em faré habitual visitant d’aquest bloc…

  El problema és que sóc tan “novata” que voldria posar aquest bloc en una llisteta com aquesta que teniu alguns a la dreta (que no sé com ho feu) i com no tinc ni idea de fer-ho, doncs el poso a “favoritos” i ja està.

  Jo ja he anat a la Missa del Gall amb el marit i els sogres, demà m’espera un fabulós dinar (la meva sogra i el meu cunyat son cuiner excepcionals) i ara me’n vaig a dormir perquè és tardissim.

  BON NADAL!!!

 6. Que tinguis molt Bon Nadal.

  Salut!

 7. musa diu:

  Bon Nadal bones festes, apreciat Zinc!

 8. Bet diu:

  Espero que hagis tingut unes festes Zen(c) i que les que et (ens) falten també passin bé!

Els comentaris estan tancats.