El meme de la (des)memòria

El veí de dalt m'ha passat el meme aquell que et fa recordar què feies fa un dia, fa un any, fa cinc anys i en fa deu. Espero que no us en-fa-deu (uffffffffff!) si l'escurço una mica…

 

[@more@]

Jo, 10 anys enrere: 12 de desembre de 1997

Deu anys semblen molts anys. Semblen tants anys que, abans de calcular per quin any passàvem en fa deu, m'imaginava que devia estar fent quart d'egebé o aixins. Però he fet numbros i resulta que no. Que ja tenim una edat. I que el 12 de desembre de 1997 feia quinze dies que havia presentat el projecte final de carrera (d'una carrera diga-li èquits) i estava tot just començant un segon cicle (d'una altra carrera diga-li igriega).

 

I sense que jo ho sabés, aquell mateix dia s'inaugurava el Túnel de Fontfreda, un indret que, cinc anys després, seria un lloc habitual de pas per un servidor.

 

Jo, 5 anys enrere: 12 de desembre de 2002

Creuava dos cops per setmana el túnel de Fontfreda amb un Fiatpunto nou de trinca. No vivia on visc ara, però sí que treballava on encara treballo. La diferència és que ara sóc fixo.

 

I sense que jo ho sabés, aquell mateix dia, tots els països membres de l'OPEP (excepte l´Iraq) van acordar retallar la producció de petroli. El barril de Brent valia 26,82 dòlars. Bembé com ara, vamos…

 

Jo, 1 any enrere: 12 de desembre de 2006

Tot i que la meva particular Quaresma encara no havia arribat oficialment, un servidor tenia una fenya entre mans que li quitava molt temps de bloc (i de vida). Però, casualment, aquell dia vaig reaparèixer i vès, tu, quina gràcia que fa rellegir posts antics…

 

Ahir: 11 de desembre de 2007

Vaig escriure aquest post que esteu llegint però que no el publicaré fins demà (és a dir, avui), perquè m'he equivocat de dia i ara hauria de canviar totes les dates i els enllaços i em fa com a mandra…

 

I si m'ho permeteu, ho escapço aquí perquè les 5 cançons de les quals em sàpiga la lletra ja us les podeu imaginar, els 16 llocs per visitar 16 vegades també, les 5 coses per menjar ídem (resumint: sal, oli, ou, patata i la truita que en surt quan ho barreges tot), i les 5 joguines preferides no, però ja us dic ara que serien l'Scalextric, el Tente, el Telesketch, el Quién es Quién i el Manic Miner de l'Amstrad (especialment la pantalla on sortien els pingüins).

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: El meme de la (des)memòria

 1. cafeambllet, amb la carrera igriega em guanyo la vida! Vès qui ho diria… 😮

  bluf…, de telesketchista a telesketchista: tu vas aconseguir fer mai una rodona que tingués forma de rodona? Jo tampoc. 😉

 2. Zinc,
  aprovat! El millor, 16 vegades tu. I el Telesketch…un invent per trure de polleguera! No m’havia fet dissenys jo amb això!

 3. Vier diu:

  És que el barril de Brent sempre és una excel·lent referència temporal, tu!

 4. zel diu:

  Carrera, carrera, carrera, amb el fiatpunto? i el telesketch em feia posar els pèls de punto, també.

  ZINC, ETS UNA ÚNICA I GENIAL REPRESENTACIÓ DE L’HUMOR UNIVERSAL.

  au, m’he quedat descansada.
  encara ric de la Brenda Fox.
  l’he explicat a les meves amigues.
  em faràs pagar copirait?

 5. Jordi diu:

  Per què amb el telesketch mai no sortia el dibuix que hi feien a l’anunci tan fàcilment?
  Per què les peces de tente, lego i exincastisllos no casaven?

  Gràcies per l’enllaç.

 6. XeXu diu:

  Crec que ets la primera persona que fa aquest meme bé. Carai, encara que t’equivoquessis de dia (que també té mèrit!), que acurat això de citar exactament el 12 de desembre de fa 10 i 5 anys.

  I aquí l’has clavat, amb el Tente, quins farts de muntar i desmuntar!

 7. veí, els exàmens que em poseu vós són més fàcils que els que us poso jo! 😉

  El barril de Brent és una excel·lent referència, Vier, de la mateixa manera que el barril de Guinness és una excel·lent manera de perdre les referències… 😛

  Copirait, zel? No, dona, no, que la realitat no té copirait! Que el que vaig explicar és bembé com va anar! Que la Brenda Fox EXISTEIX i tot! (que fort!) 😮

  Jordi, jo amb el Telescketch no vaig passar mai de la casa (quadrada) amb porta (quadrada), finestra (quadrada), teulada (triangular), xemeneia (rectangular) i fum (rallotes sueltes)! 😉

  Jajajajajajajaja, Bamboo, i el Bernard i la Claire, i el Herbert, i el Bill (àlies cap-de-patata) i el Charles i l’Anita… Però per damunt de tots, el Paul (que si no fos pel nom, veient-lo no sabries dir bembé si és un iaio o una iaia!)

  XeXu el Tente era mític! Jo tenia una versió de fer barcos molt xula! No sé si encara es manté la marca “Tente”… haurem d’investigar!

 8. metzina diu:

  uala, quan el zinc presentava el treball de fi de carrera, la metzina estava a punt de començar la primera carrera. El zinc i la metzina es porten d’x anys. I quan el zinc reapareix, la metzina cursa la segona carrera, que a diferència de la primera, no li dóna el pa però sí la gana. És com els jocs lògic que em comprava d’adolescent.

 9. L'Individu diu:

  Quan dius “pingüins”, deus voler dir “pingüinus”, suposo…

 10. intelecte diu:

  Molt divertit !!

  Per cert que el tió (que caga el 28 de desembre) et va deixar a http://intelecte.blogspot.com/ un regalet que encara no has recollit…
  Sempre que et vingu de gust, eh!

  Abraçacions !

 11. maiagust, conopium: que hi hagi més mails i un “to be continued” no depèn de mi, però vist com està el pati no

Els comentaris estan tancats.