Fal·lera missatgera

És la nit de cap d'any i sento pips. Tot fa pip-pip. Les butxaques fan pip-pip. Els bolsos fan pip-pip. La taula del menjador fa pip-pip. Els mojitos fan pip-pip. Una bossa de Ruffles Jamón també fa pip-pip. I jo que no faig pip-pip, em sento raro i també vull fer pip-pip.

[@more@]

És la bogeria col·lectiva. Pip-pip. L'alienació absoluta de l'enteniment. Pip-pip. La culminació màxima de l'aborregament social. Pip-pip. Pip-pip. I servidor, que és un boig, un alienat i un borrego, enmig de tants pip-pips, acaba d'enfollir del tot i també s'afegeix a l'orgia dels pip-pips. Amb els ulls injectats de sang i amb les mans tremoloses per l'emoció, prenc el mòbil i em disposo a felicitar l'any nou a tots els contactes via SMS (se derriten en tu boca, no en tus manos).

La nit de Cap d'Any es produeix una mena de catàrsi col·lectiva que fa que no puguis deixar el mòbil. Us heu vist aquesta tarda i us heu dit allò de: si no ens veiem, Bon Any. Us tornareu a veure demà i us direu allò de: com prova l'Any? Però és igual: si aquesta nit tothom fa pip-pip, tu també has de fer pip-pip. I com més missatges enviïs, més probabilitats tindràs que te n'enviïn a tu i que puguis acabar fent pip-pip, com fa la gent normal en una nit com aquesta.

Però per enviar-lo, abans l'has d'escriure. Cal ser original (no s'hi val a copiar-ne un que et van enviar l'any passat), personal (no s'hi val a rebotar el del Sadam, el del puto duende de la felicidad, el dels malalts d'Alzeheimer o el del Franco) i breu (que el contingut és secundari, puix la gràcia dels missatges rau bàsicament en que qui els rep faci pip-pip i fardi d'agenda i d'amics).

Original, personal i breu. I un cop escrit, s'ha d'enviar. I aquí és on ens tornem tots plegats absolutament bojos. Enviem missatges a la gent amb qui estem celebrant el cap d'any i els tenim al costat. Enviem missatges a amics de la universitat amb qui fa temps que no ens diem res (concretament, des d'aquell SMS que deia Bon 2006!). Arribem a enviar missatges a gent que no sabem ni qui són, però com que tenim el seu número, fot-li, que segur que estaran contents de fer pip-pip!

Jo, enmig de la fal·lera missatgera, he arribat a enviar un SMS a la tieta Angeleta, pobra dona, que per no tenir no té ni mòbil, que només té un fix d'aquells de la rodeta, que quan truca a informació per demanar un número i li surt l'operadora i li diu que pulse almohadilla se m'atabala.

Però el pitjor de tot ve l'endemà, quan t'adones que t'has gastat més en SMS's que en cubates. I és aleshores quan et ve al cap el senyor Venanci de Girona (que té sis fills), somrius estoicament, i penses que els diners no són un problema perquè encara et queden cinquanta euros a la cartera. I que si surts aquesta nit a gastar-te'ls en cubates, encara pots igualar la balança de despeses amb els SMS's.

I ara que hi penso: com deu haver passat el Cap d'Any el senyor Venanci de Girona (que té sis fills)? Segur que no ha reparat en gastos.

Bon any per a tothom.Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Fal·lera missatgera

 1. Ostres Zinc! ja tens raó, ja… en un moment donat de la nit tothom a qui mirava tenia el mòbil entre els dits i pip-pip, pip-pip… Reconec haver-ne rebut (el del Sadam “tengui”, el el del puto duende de la felicidad, el dels malalts d’Alzeheimer o el del Franco, NO!) i haver-ne enviat, també. (qui estigui lliure de culpa que tiri la primera preda, no?), i fins i tot haver-ne rebut alguns que em van fer un il·lusió tremenda. He canviat de piset, ara sóc a http://lareusenca.blogspot.com/, m’he cansat de l’ara sí ara no a que ens té acostumats el blocat. Bonaaaany!!!!!!!

 2. siviky diu:

  Ajajajaajajajajajja! m’has fet riure molt! osti quin text més bO! Tens tota la raó amb això de la catàrsi col·lectiva (de dements afegeria jo…) Ens tornem tots bojos per cap d’any! i això les sms ja és el súmmum de la bogeria humana! jajajjaa jo tb em vaig gastar més dl q tocava amn missatges, però clar! això ho veus l’endemà! quan estàs allà posat i vas afegint gent, penses “oh! aquest pobreee! va tb li envio q li farà gràcia,,,” etc etc,,, i així va el saldo! 😛

  mil petonets i bon any!!! =)

 3. Reusenca, bon any per a vós també!! Ara mateix actualitzo l’enllaç cap a casa vostra!

  Bon any siviky i benvinguda a can Piritione!

 4. glupiupss diu:

  Doncs aquest any la gent anava forta, perquè a mi, la febre pip-pip em va començar a atabalar a les 12 del matí, per evitar, suposo, el coi de col·lapse de mitjanit…

 5. Jo tant el post de blocat com els 100 sms que vaig enviar ho tenia tot programat (scheduled); aixi em vaig poder dedicar tota la vetllada a beure i a tirar els trastos.

 6. bluf... diu:

  doncs jo aquest any ni pip-pip ni res, rotllo antisocial, no en vaig enviar cap i en vaig rebre dos però jo ja estic contenta.

  bon any Zinc i preparados, listos, ya pels reis!

 7. maiagust, conopium: que hi hagi més mails i un “to be continued” no depèn de mi, però vist com està el pati no

Els comentaris estan tancats.