Anonimat? Juasss…

Ningú no sap que tinc un bloc. Bé, vosaltres sí, evidentment. Em refereixo a ningú del meu entorn no virtual. No ho he explicat a ningú. Ni al germanet, ni als pares, ni als amics, ni als veïns, ni a Ella, ni als companys de Projecte, ni als companys de feina, ni a aquella iaia que jo li dic per mi mateix senyora Dulores i amb qui em creuo cada matí quan se’n va a fer un suís a la cafeteria de sempre (com es cuida, la punyetera).

Les raons són moltes, però això ja serien figues (amb perdó) d’un altre paner. M’ho apunto per un altre dia.

Reprenent el tema. Servidor, a priori, és anònim. Però només que algú relacioni un nom i un cognom (sí, amb un n’hi ha prou) amb en Zinc, podrà trobar al Google, 39 entrades (en 0,45 segons), de les quals:

15 enllacen directament amb el Projecte
2 enllacen directament amb una xorrada
5 fan referència a la feina
2 són censos per unes eleccions a la universitat
5 són d’aquelles coses de les que en Zinc se sent MOLT orgullós (fa dues setmanes eren una menys!)
i 3 són d’un paio que es diu igual que en Zinc (sí, n’hi ha un altre!) i que, pel que sembla, és militant d’ERC.

I sumant me’n surten 32. On són les 7 que falten? Misteris del Google…

Amb aquestes 32 entrades n’hi ha prou per tenir el mail d’un servidor, el telèfon, una ubicació geogràfica bastant precisa, informació sobre els estudis i algunes feines on he treballat (l’actual no hi surt), fotografies (que no sabia ni que me les havien fet, és al·lucinant!), la història completa del Projecte, aficions/maneres de passar el temps i, sobretot, un parell de coses que diuen més de mi mateix que el meu propi nom.

Mirant-ho fredament, n’hi ha per c*g*r-se. No se vosaltres, però a mi m’ho expliquen fa deu anys i no m’ho crec.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: Anonimat? Juasss…

 1. vilapou diu:

  Dues coses: 1a. La intimitat avui dia està a punt de quedar-se en no res.
  2a. Em venen ganes de començar a fer combinacions de noms i paraules a veure si faig algun descobriment.

 2. karbeis diu:

  Zinc,

  Cuida’t aquest colesterol, que em surt que està alt.
  Ah! I endreça el calaix dels mitjons, tiu, que veig que està fet un desastre…

 3. sueps diu:

  el meu bloc, encara que no ho digui.. mes d’una i dos persones que em coneixen l’han trobat 😀

 4. Marta diu:

  Hola!!! ostres havia escrit un comentari i s’ha perdut… falta de costum!!

 5. quina enveja, no saps com em penedeixo de no haver callat a més d’un que estava escrivint un bloc. Ara, als meus posts no hi puc escriure segons què

 6. Bet diu:

  Quina passada! he posat Bet Poch al google i m’ha sortit l’index d’una revista en la que fa uns quants anys hi vaig publicar un petit poemari. Uff, quin yuyu!

 7. Llum diu:

  Ui, per mala sort jo et guanyo. I sempre em pregunto: a qui coi li interessen totes aquestes coses? El que jo faig al meu temps lliure, el que he estudiat, on treballo… i tota la resta hauria de quedar anònim… Però no, i em posa dels nervis.

  I pel que fa a l’anonimat… Jo al principi vaig dir que no ho diria a ningú. Finalment, però, ho vaig dir a una persona del meu entorn. I de tant en tant me’n penedeixo, d’haver-ho fet. Però pensa que, amb tot el que dius, si algun conegut teu ho llegeix (pot passar, el món és molt petit) i comença a mirar… segur que sap que ets tu (t’ho dic perquè a mi m’ha passat, i precisament era la última persona de la terra a qui hagués explicat el meu “secret”…)

 8. Jo quan vaig crear elmeu blog ho vaig dir a algunes de les meves amistats i a l ameva germana i tan de bo no ho haguès fet! perquè a vegades, hi ha un part de tu que no vols compartir amb segons qui… és clar, que no deixa de ser estrany que ho vulgui compartir amb complets desconeguts i amb gent amb qui hi tinc confiança noho faci!
  Estic d’acord amb la LLum, malgrat no dir res, les possibilitats que et reconeguin si ja et coneixen són moltes!

 9. 11http://laiaiatecaspa.bloc.cat/post/3581/67569

Els comentaris estan tancats.